BMS Balance

Praktijk voor Complementaire Psychotherapie, Mindfulness & Reiki

Onbalans en ziekteverzuim kosten emotioneel en financieel vaak meer dan het voorkomen, beperken en opheffen daarvan.


Werknemers die niet lekker in hun vel zitten of die het thuis zwaar hebben kunnen de productiviteit en kwaliteit van het bedrijf verminderen. Managers en leidinggevenden die moeilijkheden ervaren in de communicatie met hun afdeling of werknemers. Er is alle reden om alert te zijn op de kwaliteit van het functioneren. Wordt er nog beschikt over de nodige energie, flexibiliteit en creativiteit?

Uitvallen is ongewenst en lastig. Naast het persoonlijke drama en het financiële nadeel, belast het de hele organisatie. Het niet aanpakken van problemen en psychosomatische klachten kan onnodig lang een zeer negatieve uitwerking hebben.


Burn-out kan voorkomen worden!

  • U wilt investeren in uw personeel en u wilt uw medewerkers binden.
  • U geeft ze de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen, inzicht te krijgen in hun talenten en mogelijkheden en oplossing te vinden voor hun vraagstukken.

Ook heeft u oog voor het welzijn van uw medewerkers. Preventief om verzuim en improductiviteit te voorkomen. Tijdens verzuim om bij te dragen aan herstel. En na het verzuim om weer grip te krijgen op het leven en te komen tot volledige productiviteit.


Dan is persoonlijke begeleiding belangrijk om de kwaliteit van het werk en de gezondheid van de werknemers hoog te houden. Dit kunt u niet alleen. Ik help u hierbij, zodat u zich kunt toeleggen op uw kerntaak.


Signaleert u belemmeringen in het functioneren van uzelf, een collega of een onderneming? Vindt u verdere ontwikkeling, preventieve begeleiding of het versnellen van re-integratie van belang? Neem dan gerust contact op.

UA-39388158-1